POVEZNICE NA SADRŽAJE IZ PODRUČJA PROFESIONALNOG USMJERAVANJA:
1. WEB portal: https://e-usmjeravanje.hzz.hr
https://e-usmjeravanje.hzz.hr/Predanketa
https://e-usmjeravanje.hzz.hr/kamo-nakon-osnovne-skole
2. Upitnik profesionalnih interesa i kompetencija „Moj izbor“ :
3. Brošura s informacijama o školama i zanimanjima:
DAN JABUKA (20.10.)
Fuji, Gala, Jonagold, Idared, Granny Smith sve su to male riznice sastojaka koji pozitivno utječu na naš organizam. Najslađa i najzdravija jabuka je ona koja u sebi krije malog crvića.
Jabuku možemo jesti svježu, u kompotu, piti sok od jabuka, prerađivati u džem i jabučni ocat. Učenicima 3.b je najslađe bilo pojesti jabuke u štrudelu.
Ručicama radimo, srcem stvaramo i s vama radost dijelimo.
Hvala našim prijateljima iz Slovačke koji su ovaj dan obogatili fotografijama jabuka i videozapisom procesa branja i prerađivanja jabuka i kuharici Željki koja je omogućila da školom zamiriše štrudel 3.b.
Učiteljice: Magdalena Jozić i Sandra Buha
« Studeni 2024 » | ||||||
Po | Ut | Sr | Če | Pe | Su | Ne |
28 | 29 | 30 | 31 | 1 | 2 | 3 |
4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 |
11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 |
18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 |
25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 1 |
2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 |